Selecteer pagina

Zó stap je als politica in de spotlight!

Zó stap je als politica in de spotlight!
‘Invloed met impact’ is het thema van Internationale Vrouwendag. Waar komt dit beter tot zijn recht dan in de politiek? Helaas blijft het aantal vrouwen in het openbaar bestuur nog steeds achter. Vrouwen steken niet zo snel hun vinger op om zich te melden, of ze aarzelen over hun geschiktheid. We hebben dringend behoefte aan rolmodellen, want: you can’t be what you can’t see! Dus vrouwen in de politiek: we hebben jullie nodig! Stap in de spotlight!
Tijdens het gratis online lunchwebinar ‘Politica in de spotlight’ geeft SheConsult-coach en founder van het Feministerie Liesbeth Tettero op Vrouwendag (8 maart) tips om jezelf te profileren op een overtuigende én prettige manier. Ook interviewt ze Mirjam Hubregtse (auteur van ‘Profileren zonder opscheppen’) en Julia Wouters (auteur van ‘Zijkant van de macht’) over hun inzichten. Om authentiek in de spotlight te kunnen stappen, zonder haantjesgedrag en egopoetserij!
Interesse? Aanmelden kan hier: https://forms.gle/AHQyVn8dEJkQ2sWF7

Over de Auteur

Liesbeth Tettero

Liesbeth Tettero is coach bij SheConsult. Haar expertise ligt op het gebied van het openbaar bestuur, strategisch handelen in een politieke context (ook buiten de partijpolitiek!) en overtuigende communicatie.

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!