Select Page

Zakenvrouw van het jaar 2018: Aukje Kuypers

Zakenvrouw van het jaar 2018: Aukje Kuypers

Aukje Kuypers, algemeen directeur van technisch dienstverlener Kuijpers, is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2018.

In het Amstel Hotel in Amsterdam kreeg Kuypers, die nu al 5 jaar het familiebedrijf uit Helmond leidt, de Prix Veuve Clicquot, Business Woman of the Year Award, uitgereikt door minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties).

Volgens de jury verdient ze de prijs omdat ze “wezenlijk bijdraagt aan een positieve waardering van het vrouwelijk ondernemerschap in Nederland”.

© Cobouw

Andersdenkenden nodig
Kuypers is zeer vereerd met de prijs. Komend jaar wil ze zich inzetten voor meer diversiteit, andersdenkenden binnen de technische branche. “Diversiteit is nodig om te innoveren. Een mooie bijkomstigheid is dat vrouwen, in de mannenwereld die techniek nog is, per definitie anders denkers zijn”, zei ze tijdens de uitreiking.

Sinds 1981
Sinds 1981 wordt in Nederland de Prix Veuve Clicquot aan succesvolle zakenvrouwen uitgereikt. Hier kun je de eerdere winnaars van deze prijs zien.

Trots
Aukje, we zijn trots op je. Gefeliciteerd met deze mooie prijs! En alle succes en geluk met je inzet voor meer diversiteit in de technische branche.

 

Om het volledige artikel te lezen van Cobouw, klik hier.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magazine for professional women

NIET OVER LIEFDE, MODE, STERREN, ZIEKTES & KIDS

Meld je aan!Advertentie

Zijbalk ad

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!