Selecteer pagina

Wie het kind krijgt mag er ook voor zorgen. Logisch toch?

Wie het kind krijgt mag er ook voor zorgen. Logisch toch?

Ik was laatst op een borrel en daar sprak ik een dame die vertelde dat ze niet happy was met haar werk. Ze had 3 kleine kinderen en overwoog nu te stoppen met werken want het was zo druk op haar werk en dan ook nog eens thuis alles doen. Zij werkte 3 dagen per week, haar man fulltime en zij had de complete zorg voor de kinderen. Haar man wilde volgens haar best helpen maar hij had het zo druk….. En voegde ze toe “Mijn man vindt het prima, hij laat de keuze aan mij, hem maakt het niks uit”.

 Ja, lekker makkelijk van die man. Dit is er echt een uit de categorie : “De kinderen zijn jouw zorg, hoe je het oplost dat zoek je maar uit, ik vind het prima, als ik er maar geen last van heb”.

Een echte liefhebbende kerel was met haar om de tafel gaan zitten en had gekeken hoe hij haar zou kunnen helpen. Wat er zou moeten gebeuren om haar te ontlasten zodat ze ook leuk werk zou kunnen gaan doen. Want kinderen heb je samen!

Ik vind die man een slechte vader en een slechte echtgenoot. Wat vind jij?

PS. Met man en macht hebben we gewerkt aan onze nieuwe site. De oude site voldeed niet meer, en je moet met je tijd mee gaan. Dus, vanaf vandaag is hij online, www.sheconsult.nl. Laat je me even weten wat je ervan vindt?

Hartelijke groet,

Vreneli Stadelmaier

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

K O S T E L O O S

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!