Selecteer pagina

Why Taking Vacation Time Could Save Your Life

Why Taking Vacation Time Could Save Your Life

Amerikanen staan ​​bekend als workaholics. Maar ook in Nederland wordt er bijvoorbeeld in de advocatuur op de Amsterdamse Zuid-as boven gemiddeld hard gewerkt.  Met alle gevolgen rond het hoge (kostbare) personeelsverloop en vele burn-outs van dien.

In de USA heeft een overweldigende meerderheid van de Amerikaanse werknemers sinds maart 2020 hun vakantietijd ingekort, uitgesteld of geannuleerd Volgens een enquête. Uit een ander recent onderzoek bleek dat 26% van de respondenten nog nooit twee weken vakantie tegelijk had genomen. En het Centrum voor Economisch en Beleidsonderzoek is zelfs zo ver gegaan om de VS de “No Vacation Nation” te noemen. 

But leaving vacation time on the table is taking its toll on employees. A recent study by the World Health Organization (WHO) found that 745,000 people died in 2016 from heart disease and stroke due to long hours and said the trend might worsen due to the Covid-19 pandemic.

The research found….lees het artikel op Forbes >

 

Over de auteur

Linda de Vries

Linda de Vries (pseudoniem) schrijft af en toe voor SheNews vanuit een grote betrokkenheid met het thema gendergelijkheid op het werk.

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!