Select Page

Werk en kinderen, hoe combineer je dat?

Werk en kinderen, hoe combineer je dat?

Het is een kwestie van planning, maar ook van creativiteit: werk en kinderen combineren. Intermediair interviewde twee stellen, beide eind 30, beide met meerdere kinderen onder de 10 jaar, over hoe zij dat voor elkaar krijgen. Wat blijkt? Er zijn heel veel manieren om dat te doen. Zo koos het ene stel ervoor om allebei parttime te gaan werken en in wisseldiensten, zodat er altijd één ouder bij de kinderen is. Bij het andere stel werkten beide ouders fulltime, maar het gezin gaat op korte termijn naar San Francisco verhuizen voor het werk van de man.

Klik hier om het hele artikel te lezen!

About The Author

2 Comments

 1. aNNELIES

  Hebben we nu echt geen voorbeelden van leuke, ambitieuze èn gelijkwaardige gezinnen? Is dit het? Natuurlijk mogen deze vrouwen de keuze maken om een groter deel van hun tijd aan hun gezin te besteden. Dat is hun goed recht en heel mooi om te doen. Maar ik zou zo graag óók een voorbeeld lezen van een gezin dat het 50/50 heeft geregeld of waarbij de man een groter deel van de taken thuis op zich neemt. Zeker met een kop als deze.

  Antwoord
  • de Redactie

   Annelies, dank voor je reactie. Je hebt helemaal gelijk. Ik vond dit ook een wonderlijk artikel in intermediair en, eerlijk gezegd, hadden we dit niet moeten plaatsen. Of met een commentaar erbij zoals dat van jou. Fijn dat je dit laat weten, dat houdt ons scherp. Groet, Vreneli

   Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!