Selecteer pagina

Wandelen helpt je op vele fronten. Je creëert een voorwaartse beweging fysiek en mentaal. Kortom, blijf niet hangen in lockdown, ga er op uit.

Wandelen helpt je op vele fronten. Je creëert een voorwaartse beweging fysiek en mentaal. Kortom, blijf niet hangen in lockdown, ga er op uit.

“Zodra mijn benen beginnen te bewegen, beginnen mijn gedachten te stromen.”

Ik ben al meer dan 40 jaar een fanatieke wandelaar. Jaarlijks ga meermalen de bergen in om dagen achtereen te wandelen. Ik las eens: : “zodra mijn benen beginnen te bewegen, beginnen mijn gedachten beginnen te stromen.”  En zo is het ook. wandelend kom ik soms opeens tot oplossingen of briljante ideeën (die vallen later dan wel weer eens tegen :-)) En ik heb goede soms onverwachte wandelgesprekken. Nu in deze lockdown, proberen we ook iedere dag een goed stuk te wandelen. Het helpt om mijn gedachten te ordenen en ze vervolgens verder te brengen. 

Wandelend coachen

Ook merken we professioneel dat de klanten van SheConsult overal in het land ook steeds meer willen wandelen tijdens het coachen. (beetje Zoom-moe) Wandelen is veilig, heerlijk en effectief. En Corona-veilig! Want dat wandelend coachen is niet alleen plezierig, maar het lijkt ook meer op te leveren. Ook wetenschappelijk onderzoek staaft de goede werking van wandelen voor ons brein. 

  • Zij aan zij lopen neemt de afleiding van gezichtsuitdrukkingen,…………..

LEES VERDER >

Over de auteur

drs. Vreneli Stadelmaier

Stadelmaier studeerde economie en bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde coachopleidingen aan de Academie voor Psychotherapie en in Zijnsoriëntatie. Als bedrijfseconoom werkte zij onder meer bij Wolters Kluwer, Nationale-Nederlanden en de thuiszorg. In de periode 2010-2013 was zij vaste co-host in het programma 'Zaken doen' met bij BNR Nieuwsradio. In 2007 startte Stadelmaier het loopbaancoaching bureau SheConsult. In 2014 schreef zij 'F*ck die Onzekerheid' over het impostor syndrome bij vrouwen.In 2015 won Stadelmaier de Joke Smit-prijs met haar inspanningen op de thema's meer vrouwen aan de top, economische zelfstandigheid van vrouwen en gelijkheid van mannen en vrouwen.

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!