Selecteer pagina

Vrouwen presteren beter onder druk

Vrouwen presteren beter onder druk

Wie denkt dat mannen beter met druk om kunnen gaan dan vrouwen denkt verkeerd. Een onderzoek van de universiteit van St. Gallen onder topsporters laat dit zien. In dit onderzoek werd onderzocht hoe vrouwen en mannen reageren op grote druk binnen grand slam-toernooien in het tennis.

Punten waar deze druk het hoogst is, waren met name bij breakpoints, setpoints en matchpoints. Hieruit bleek dat vrouwelijke topsporters veel beter om kunnen gaan met de druk die zij op die momenten voelen. Go vrouwen!

 

Klik hier om het hele artikel op Welingelichte Kringen te lezen.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!