Selecteer pagina

Vréneli Stadelmaier genomineerd voor Vrouw in Media Award! Stem op haar!

Vréneli Stadelmaier genomineerd voor Vrouw in Media Award! Stem op haar!

Onze Vréneli Stadelmaier is genomineerd voor de Vrouwen in de Media Award, regio Noord-Holland.
De nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2018 en de aanmoedigingsprijs You Go Girl zijn bekend. Deze awards zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. Op voordracht van journalisten en voordrachten door het publiek zijn 16 vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor een van de twee prijzen.

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award zal er dit jaar voor de derde keer een Vrouw in de Media winnares per provincie zijn. De zichtbaarheid van vrouwelijke rolmodellen is immers net zo belangrijk in de lokale regionale media. Deze deskundigen zijn gekozen op voordracht van journalisten, actief in de regionale media en op voordracht van het publiek.

Er kan gestemd worden tot en met donderdag 31 januari op www.vrouwindemedia.nl

Wij vinden stiekum dat Vréneli ook genomineerd zou moeten zijn voor de landelijke prijs, maar dat komt vast volgend jaar :-).
Natuurlijk moedigen wij je aan om op Vréneli te stemmen, voor de provincie Noord-Holland.

Waarom? Ze was in 2018:
-Spraakmaker bij NPO1 Spraakmakers
-Regelmatig te gast bij BNR, Radio 1, Radio 6FM
-Stond regelmatig in Intermedair, NRC, FD, Volkskrant, Gooi en Eemlander en AD, maar afgelopen jaar ook in Marie-Claire, Viva, Margriet, LINDA., Zin en Goed Gevoel
– Heeft al jaren een eigen YouTube-Kanaal

En altijd is haar boodschap dat het de hoogste tijd is voor meer vrouwen aan de top. Want daar worden we allemaal beter van. Haar boodschap is dat vrouwen niet moeten gaan afwachten tot er quota komen of goedkopere kinderopvang of dat hun partner meer gaat doen thuis, maar dat ze zèlf aan zet zijn. Ontwikkel je, zorg dat de regels van het spel kent, geef niet op, ga het gesprek aan, neem het risico, èn help andere vrouwen.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!