Selecteer pagina

Traditionele functioneringsgesprekken zijn achterhaald

Traditionele functioneringsgesprekken zijn achterhaald

Je kent het wel: het tweejaarlijks functioneringsgesprek hangt je boven het hoofd. Maar in plaats van een open gesprek over je persoonlijke doelen en ontwikkeling lijkt het vooral te gaan over de dingetjes die er de afgelopen tijd niet goed zijn gegaan.

Volgens een nieuw onderzoek zijn de tradionele functioneringsgesprekken niet meer van deze tijd. Dat komt in de eerste plaats doordat ze slechts tweemaal per jaar plaatsvinden, terwijl er idealiter veel meer momenten zouden zijn waarop je samen met je baas je koers zou kunnen bijschaven. Maar ook werken veel managers nog met rapportcijfers, in plaats van werknemers de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. Dat is in deze tijd, waarin persoonlijke groei voorop staat, heel belangrijk.

Lees hier het hele artikel.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!