Selecteer pagina

Topman Zalando stopt zodat zijn vrouw carrière kan maken

Topman Zalando stopt zodat zijn vrouw carrière kan maken

Op NU.nl troffen we het bericht dat een van de drie oprichters van Zalando, Rubin Ritter, zijn baan opzegt omdat het nu de beurt is aan zijn vrouw om carrière te maken. Hij zegt dat hij eerst aan de beurt was, en nu mag zij. We horen dat wel vaker, zo’n afspraak. Eerst mag hij; carrière maken, studeren, promoveren, en dan mag zij. Maar we horen er dan altijd bij dat dan ook het moment is waarop hij de relatie verbreekt. Dus zij heeft zijn promotie gefaciliteerd en als zij dan aan de beurt is, dan gaat hij er vandoor met een vaak jonger exemplaar. Of, het moment waarop zij aan de beurt is wordt maar uitgesteld en uitgesteld…..Hoeveel vrouwen in Nederland zouden wachten op dat moment?

Deze move van Rubin Ritter is een geweldig voorbeeld van hoe het ook kan! Maak goede afspraken en houd je daaraan! Zo kunnen beide partners graag doen wat ze willen doen in het leven.
Lees hier meer

Meer leren over hoe je zulke afspraken kun maken? Kijk dan eens naar de training Keukentafel-overleg van SheConsult. Of lees het boek ‘Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid‘.

 

 

 

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Zoek op onderwerp

SheAcademy YouTube

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!