Tips om ervoor te zorgen dat je cv opvalt

Tips om ervoor te zorgen dat je cv opvalt

Maak een profi cv!
De gemiddelde recruiters besteedt weinig tijd aan het doorlezen van een cv, meestal zo’n 8 seconden.  Om eruit te springen moet je snel een perfect overzicht te bieden van jouw waarde, moet een curriculum vitae helder zijn, to the point, en strak vormgegeven. Denk aan een mooie foto, een kort lijstje met prestaties, een prettig lettertype (niet te groot, niet te klein), en een nette lay-out. Gebruik eventueel een van de vele template cv’s, zoals die van WetalentBeaks of Cv Formats of die op cv.nl. Zo maak je je het zelf gemakkelijk en het ziet er meteen profi uit.

Maar dat niet alleen, de recruiter moet meteen zien waarom jij een perfecte matcht bent met die vacature. Laat dus alle overbodige weg. Klinkt gek maar een cv is geen polisvoorwaarden.
Heb je daar hulp bij nodig? Onze coaches kunnen je daar prima bij helpen.

Meer tips over het perfecte cv?

 

 

 

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

INCOMPANY TRAINING
.

Check it Out