Selecteer pagina

Theatercolleges alleen maar door mannen?

Theatercolleges alleen maar door mannen?

Dagblad Trouw schrijft over het fenomeen Theatercolleges en geeft daarbij vijf recensies van Theatercolleges, alléén van mannen!! Daar doken we eens even in. En wat blijkt, bijna alle theatercolleges worden ook gegeven door mannen. Maar onze Vréneli Stadelmaier is een witte raaf, ze heeft haar geweldige theatercollege F*ck die Onzekerheid al zeker 120 keer  met succes gespeeld. Bij bedrijven, overheden, vrouwennetwerken en op congressen.

En in het seizoen 2019-2020 gaat ze officieel de theaters in, o.a. in Antwerpen, Wijchen, Winschoten, Drachten, Heerenveen dankzij Marijke De Zee, een impresario die wèl gelooft dat vrouwen wat te vertellen hebben en dat ook nog op een entertainende manier kunnen doen. Wil je nu ook Vréneli bij jou in het theater, attendeer dan je theaterdirecteur op dit Theatercollege. Zodat er ook in de theatercolleges wat meer diversiteit komt!
Kijk hier de video voor meer info

Vréneli is voor de theaters te boeken via De Zee Theaterproducties, of via Bureau van Dam, voor alle andere optredens.

Lees hier het artikel in Trouw

 

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!