Theatercollege 9 maart 2022: ‘F*ck die Onzekerheid’, Posthuis Theater Heerenveen

Theatercollege 9 maart 2022: ‘F*ck die Onzekerheid’, Posthuis Theater Heerenveen

De dag na internationale vrouwendag, op 9 maart 2022, staat drs. Vréneli Stadelmaier, directeur van SheConsult en auteur van o.a. ‘F*ck die Onzekerheid’, weer in het theater. In het Posthuis Theater in Heerenveen treedt drs. Stadelmaier om 20:15 op. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar!

Onzekerheid
Herken je dat, je onzeker voelen terwijl je eigenlijk weet dat je het wel kunt? Het zorgt ervoor dat je heel hard gaat werken of uitdagingen juist uit de weg gaat. Hoe kun je nou werken aan een gezonde balans? Hoe ga je om met die schreeuwende papegaai op je schouder die maar blijft herhalen dat je het niet goed doet?

Theatercollege
In dit theatercollege combineert drs. Stadelmaier haar humor met wetenschap en sprekende voorbeelden uit de praktijk. Ze vertelt meer over de valkuilen van die onterechte onzekerheid, ook uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Natuurlijk komt ze ook met praktische tips om juist met zelfvertrouwen en impact aan het werk te kunnen.

Klik hier om kaartjes te bestellen voor 9 maart.

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel op de hoogte blijven van drs. Stadelmaiers komende theatercolleges? Neem even contact met ons op.

Over de auteur

Lisanne Kemp

drs. Lisanne Kemp is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en onze Happy Client Officer. Ze is het aanspreekpunt voor de SheConsult-coaches en potentiële klanten. Voor advies over loopbaancoaching kun je bij haar terecht.

INCOMPANY TRAINING
.

Check it Out