Select Page

Stem op: STREETCATS ‘de kracht van meiden’- KroonAppeltje van Oranje 2019!

Stem op: STREETCATS ‘de kracht van meiden’- KroonAppeltje van Oranje 2019!

STREETCATS is een autobiografisch programma in woord en beeld voor meiden uit eenzelfde wijk van van 11-18 jaar. Het aanbod van STREETCATS bestaat uit multidisciplinaire workshops die de competenties en talenten van meiden ontwikkelen en die de participatie bevorderen.

Het doel van STREETCATS is meiden, in de adolescentie, inzicht en vertrouwen te geven in zichzelf en in de toekomst. Meiden hebben behoefte aan kennis van wereldse zaken en zoeken naar een eigentijdse manier om, in hun eigen omgeving, hun eigen talent te leren kennen en zich te ontwikkelen tot een zelfstandig mens.

D.m.v. creatieve workshops ontdekken meiden tussen de 11 en de 16 jaar hun talenten, verbeteren ze hun zelfbeeld en leren ze zelfbewust en positief in het leven te staan.

Om het Kroonappeltje en de prijs te winnen hebben ze veel stemmen nodig! De prijs wordt uitgereikt door het Koningin Maxima in mei. Als Streetcats in de prijzen valt kunnen ze met ons talentontwikkelingsproject nog meer meiden in hun kracht zetten!

Stemmen kan via de volgende link: https://appeltjevanoranje.nl/streetcats

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!