Selecteer pagina

Stem op: STREETCATS ‘de kracht van meiden’- KroonAppeltje van Oranje 2019!

Stem op: STREETCATS ‘de kracht van meiden’- KroonAppeltje van Oranje 2019!

STREETCATS is een autobiografisch programma in woord en beeld voor meiden uit eenzelfde wijk van van 11-18 jaar. Het aanbod van STREETCATS bestaat uit multidisciplinaire workshops die de competenties en talenten van meiden ontwikkelen en die de participatie bevorderen.

Het doel van STREETCATS is meiden, in de adolescentie, inzicht en vertrouwen te geven in zichzelf en in de toekomst. Meiden hebben behoefte aan kennis van wereldse zaken en zoeken naar een eigentijdse manier om, in hun eigen omgeving, hun eigen talent te leren kennen en zich te ontwikkelen tot een zelfstandig mens.

D.m.v. creatieve workshops ontdekken meiden tussen de 11 en de 16 jaar hun talenten, verbeteren ze hun zelfbeeld en leren ze zelfbewust en positief in het leven te staan.

Om het Kroonappeltje en de prijs te winnen hebben ze veel stemmen nodig! De prijs wordt uitgereikt door het Koningin Maxima in mei. Als Streetcats in de prijzen valt kunnen ze met ons talentontwikkelingsproject nog meer meiden in hun kracht zetten!

Stemmen kan via de volgende link: https://appeltjevanoranje.nl/streetcats

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!