Selecteer pagina

Spreek je droom uit!

Spreek je droom uit!

Het uitspreken van je dromen helpt om die ook waar te maken. Dat blijkt maar weer eens een waarheid als een koe, getuige de mail die we kregen van Anke Verbraak:

In 2018 gaf jij mij een platform om mijn droom uit te spreken. Dit jaar wil ik het waarmaken, zei ik. Net mijn baan kwijtgeraakt, dus volop ruimte om me met schrijven bezig te houden (https://shenews.nl/droom-anke-is-jaar-waarin-ook-wil/). Het was januari 2018 en ik had net mijn manuscript geredigeerd.
Dat jaar deed ik ook mee aan de schrijfwedstrijd Grijze klever en die won ik warempel. De organisator was uitgeverij Godijn Publishing en hoewel ik ook nog een nieuwe baan had, waarin ik me moest inwerken, bleef mijn droom me achtervolgen. Dat boek moest er komen!! In de nieuwsbrief schreef ik al over de slush pipe, maar uitgeverij Godijn is anders. Die biedt debutanten een podium met het project Boek10. En nu is het resultaat er. Op 28 november 2020 is mijn thriller Water en wolfskers uitgebracht. Meteen al goede recensies én genomineerd als beste thriller 2020 door de website Thrillers and more.
Het begon met een droom en schrijven. Daarna kwam het uitspreken van die droom, onder andere omdat jij me het platform gaf, en actief op zoek gaan naar een uitgever. En nu is er mijn boek: Water en wolfskers!
Vreneli, dank je wel!
Hartelijke groet, Anke Verbraak
Daarom doen we gewoon nog een keer die oproep, vertel ons je droom, wij publiceren hem, en dan moet je wel 🙂 net als Anke!
Mail je droom aan: info@sheconsult.nl.

Over de auteur

drs. Vreneli Stadelmaier

Stadelmaier studeerde economie en bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde coachopleidingen aan de Academie voor Psychotherapie en in Zijnsoriëntatie. Als bedrijfseconoom werkte zij onder meer bij Wolters Kluwer, Nationale-Nederlanden en de thuiszorg. In de periode 2010-2013 was zij vaste co-host in het programma 'Zaken doen' met bij BNR Nieuwsradio. In 2007 startte Stadelmaier het loopbaancoaching bureau SheConsult. In 2014 schreef zij 'F*ck die Onzekerheid' over het impostor syndrome bij vrouwen.In 2015 won Stadelmaier de Joke Smit-prijs met haar inspanningen op de thema's meer vrouwen aan de top, economische zelfstandigheid van vrouwen en gelijkheid van mannen en vrouwen.

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!