Select Page

Seksistische video Trump uitgelekt

Seksistische video Trump uitgelekt

Een uitgelekte video laat zien hoe Trump, zonder dat hij door heeft dat het wordt opgenomen, seksistische uitspraken doet. De video is meer dan tien jaar oud en bewijst dat Trump niet alleen ten tijde van verkiezingsstress onhandige uitspraken doet. In de video laat Trump aan een tv-presentator weten dat hij vrouwen gewoon kust. ‘Als je een ster bent, laten ze je het doen.’ Hij gaat nog verder: ‘grab them by the pussy, you can do anything.’ 

De video zorgde voor heftige reacties. Partijvoorzitter van de Republikeinen Reince Preibus reageert dat ‘geen enkele vrouw ooit in deze bewoordingen kan worden omschreven.’ Ook heeft de republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden gezegd ‘misselijk te worden’ van Trumps uitspraken. Hij heeft een gezamenlijke campagnebijeenkomst met Trump geannuleerd. En terecht!

In een video op Facebook heeft Trump voor het eerst in de campagne zijn excuses aangeboden. Maar Trump zou Trump niet zijn als hij zijn tegenstander niet erger doet laten lijken. Zo waarschuwt hij de kijkers dat zijn uitspraken in het niets vallen bij wat de Clintons allemaal hebben uitgespookt. Hillary zou bijvoorbeeld de slachtoffers van Bills misbruik hebben ‘gepest en geïntimideerd’.

Bron: Elsevier. Bekijk hier ook de uitgelekte video en de excuusvideo van Trump.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!