Selecteer pagina

Over vrouwen en roofvogels

Over vrouwen en roofvogels

Een paar weken geleden heb ik op aanraden van een vriendin een fantastische man ontmoet. Fares Boustanji en Fares heeft een bijzonder beroep. Hij is trainer, maar niet zo maar een. Ik was bij hem op zijn prachtige boerderij, met een enorm stuk land erom heen, in Soest. En daar ontmoette ik zijn assistenten….. een prachtige Oehoe, een paar Buizerds en een Gier. Wat een indrukwekkende vogels. En de manier waarop Fares over deze vogels praatte was zo geweldig. Zo vol passie, zo mooi. Hij zei zulke wijze dingen over persoonlijk leiderschap, het raakte me in mijn hart.

En guess what?

Fares geeft Leiderschapstrainingen met deze vogels:  “Roofvogels reageren op je energie, je uitstraling en kunnen je laten zien wie je werkelijk bent en en hoe je op anderen overkomt. Pas als je hier inzicht in hebt, kun je echt contact maken met anderen. Daar begint natuurlijk leiderschap.” Hij vertelde dat hij nog nooit een groep met uitsluitend vrouwen getraind had, en dat hij daar heel nieuwsgierig naar is. Hier rook ik mijn kans.  Ineens deed zich de kans voor om een uniek evenement te organiseren. Een win-win situatie. We verdienen er niks aan maar ik ben er zo blij mee dat we dit hebben kunnen organiseren.

Het wordt echt geweldig!! Maximaal 30 vrouwen krijgen de gelegenheid om contact te maken met deze vogels en van hen en van Fares te leren (er zijn nog 5 plaatsen).

En Fares is blij, want hij kan nu bewijzen (of niet) dat vrouwen inderdaad een andere energie hebben dan mannen. Zweeds/Canadees onderzoek op muizen, zie hier verderop in de SheNews doet dit in ieder geval wel vermoeden.

Wat denken jullie, reageren deze vogels anders op mannen dan op vrouwen?

Hartelijke groet,

Vreneli Stadelmaier

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

K O S T E L O O S

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!