Selecteer pagina

Oproep: jonge, werkende vrouwen gezocht voor onderzoek werk-privé balans

Oproep: jonge, werkende vrouwen gezocht voor onderzoek werk-privé balans

Update 13-9: We hebben voldoende reacties op deze enquête. Bedankt voor jullie bijdrage! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de training!
Ben jij een jonge, werkende vrouw? Worstel je wel eens met de vraag: “Hoe hou ik alle ballen in de lucht?” Draag bij aan het ontwikkelen van een training Werk-Privé Balans voor de jonge, hoger opgeleide vrouw! Bij SheConsult hebben we jouw mening nodig over het thema “Werk-Privé Balans”. Met een drukke baan, kinderen, een partner, hobby’s én nog een leuk sociaal leven kan het soms lastig zijn een balans te vinden. Daarom proberen wij je te helpen. Maar we hebben wel eerst een beeld nodig van jouw ervaringen! Natuurlijk worden je gegevens volledig anoniem verwerkt.

Wij zoeken:

  • Vrouwen
  • Tussen de 25-40 jaar (een paar jaar ouder of jonger mag natuurlijk ook)
  • HBO/WO werk of denkniveau

Vul hier de enquête in: https://goo.gl/forms/ZPxCb992pUu5c3GN2
Wil jij meedoen met een telefonisch interview à 20 minuten? We zoeken nog naar een aantal vrouwen die hiervoor openstaan!
Stuur dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres door naar info@sheconsult.nl t.a.v. Sharon Voortman
(& als je wil wat achtergrondinformatie over jezelf, je functie en leefsituatie). Schroom ook bij vragen niet contact op te nemen!
Zelf niet meedoen, maar ken je wel iemand? Deel dit bericht vooral met anderen!

 

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

K O S T E L O O S

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!