Selecteer pagina

Nederlandse ‘Rebelse Meisjes’

Nederlandse ‘Rebelse Meisjes’

Als meisjes 6 jaar zijn, denken ze al dat ze minder slim zijn dan jongens. Daarom is een goede representatie van vrouwen en meisjes in kinderboeken ontzettend belangrijk.

We zijn door het dolle heen dat ‘Rebelse Meisjes’ naar Nederland komt! WomenInc Maar om het boek te laten drukken, hebben we jouw hulp nodig. Op dit moment moeten we nog zo’n 1000 exemplaren verkopen om het boek te kunnen financieren. Steun ons, en je betaalt geen verzendkosten. Hiermee help je verschillende organisaties die zich inzetten voor vrouwen en meisjes in Nederland, zoals SPEAK, De BovengrondsePlan International Nederland en Stem op een Vrouw.

Klik hier voor meer info

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!