Selecteer pagina

Met deze 5 tips krijg je die leidinggevende functie

Met deze 5 tips krijg je die leidinggevende functie

Ga je solliciteren op een leidinggevende functie? Dan zijn hier 5 nuttige tips om controle uit te stralen tijdens je gesprek.

Let allereerst op je lichaamstaal, dat doen andere mensen namelijk ook bij jou. Denk aan een moment dat je je krachtig voelde en stel je daarbij voor hoe je stond, wat je gelaatsuitdrukking was en wat je met je handen deed.

Daarnaast zorg je voor een korte, krachtige begroeting (niet te lang in andermans ogen kijken!) en observeer je de lichaamstaal van je gesprekspartner. Let vooral op veranderingen bij hem of haar en spring daarop in.

Als laatste: vertel eens over je oplossing voor het moeilijkste probleem wat je ooit voorgeschoteld kreeg en vergeet niet om goede vragen te stellen.

Lees hier het hele artikel!

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!