Selecteer pagina

Meghan Markle werd 40 en lanceert het 40×40 initiatief; ondersteuning van vrouwen.

Meghan Markle werd 40 en lanceert het 40×40 initiatief; ondersteuning van vrouwen.

Meghan Markle, de echtgenote van de Britse prins Harry, werd  woensdag jl 40 en heeft zichzelf een bijzonder cadeau gegeven die dag. Ze lanceerde een initiatief om de vele vrouwen die het geestelijk zwaar hebben gehad tijdens de corona crisis een mentor aan te bieden die  hun een steuntje in de rug zou kunnen geven.
Het 40×40 initiatief.
Ze maakte samen met vriendin, comédienne
Melissa McCarthy, een hilarische video waarin ook een voor prins Harry een rol was weggelegd.


De dames hebben in een zoom-sessie een ‘discussie’  over het vieren van de 40e verjaardag van Meghan door een cast-reünie te houden van de tv-serie van de hertogin
Suits. McCarty doet allerlei suggesties hoe je zo’n verjaardag volgens haar moet vieren, maar Meghan heeft andere plannen.

‘Voor mijn verjaardag heb ik 40 vrienden, activisten, atleten, artiesten en wereldleiders gevraagd om een wereldwijde inspanning op gang te helpen door 40 minuten mentorschap bij te dragen om vrouwen te ondersteunen bij hun herintreding op de arbeidsmarkt’, vertelt ze gepassioneerd in de video.

Miljoenen vrouwen over de hele wereld hebben hun baan opgezegd of zijn ontslagen tijdens de Corona pandemie, en waren zo genoodzaakt om de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor kinderopvang, zorg voor familieleden en thuisonderwijs aldus de Duchess of Sussex. Een mentorschap is, meent zijn een ideale manier om vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen en hun economische kracht weer op te bouwen. 

Check  hier de video van Meghan Markle >

 

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!