Me-Time Challenge Week: zet jezelf op één

Me-Time Challenge Week: zet jezelf op één

Wat zijn jouw goede voornemens?
Heb je je voorgenomen om in 2022 beter voor jezelf te zorgen? Meer me-time te nemen? En zie je het nu alweer fout gaan? Doe dan mee met onze Me-Time Challenge Week vanaf 17 januari. Het is voor jou kosteloos.

Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Net zoals in het vliegtuig moet je eerst zelf voor zuurstof zorgen en dan pas de mensen om je heen helpen. In deze coronatijd ervaren vrouwen meer stress dan mannen, laat onderzoek zien..

Van stress naar burn-out
Langdurige stress leidt tot burn-out, en dat wil je niet. Dan ben je minimaal 6 maanden tot 2 jaar uit de running; en je kunt zelfs blijvende issues met stress en vermoeidheid houden. Om burn-out te voorkomen is me-time heel belangrijk. Daarom bieden we deze Me-Time Challenge Week kosteloos aan, vanaf 17 januari.

Energie krijgen van je werk?
Als je zwaarder belast wordt door corona, is energie krijgen van je werk juist extra belangrijk. Als je werk dan meer energie kost dan dat het oplevert, ben je fout bezig. In deze Me-Time Challenge Week gaan we mee aan de slag. Zit je op de juiste plek, doe je dingen waar je blij van wordt, hoe zit met zingeving? En wat heb je nodig om hier wat in te veranderen?

Breng jouw energiebalans weer in evenwicht. Het nieuwe jaar is een uitstekend moment om daarmee te starten. Dus begin het nieuwe jaar goed en doe mee!

Geef je nu op: het is gratis!
Vind hier meer informatie over de Me-Time Challenge en kies de coach in jouw regio.

Over de auteur

Lisanne Kemp

drs. Lisanne Kemp is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en onze Happy Client Officer. Ze is het aanspreekpunt voor de SheConsult-coaches en potentiële klanten. Voor advies over loopbaancoaching kun je bij haar terecht.

INCOMPANY TRAINING
.

Check it Out