Selecteer pagina

In scheiding en toch willen presteren op je werk? Zo doe je dat (niet)

In scheiding en toch willen presteren op je werk? Zo doe je dat (niet)

Intermediair interviewde Chantal, die gedurende haar scheiding probeerde sterk te blijven voor haar kinderen en ook op haar werk probeerde alle ballen in de lucht te houden. De stress hoopte zich op. Het resultaat? Ze kwam een halfjaar thuis te zitten met een burn-out en een angststoornis. Uiteindelijk leerde een coach haar zakelijker te communiceren met haar ex en op haar werk juist haar kwetsbare kant te tonen.

Ook in onze coachpraktijk komt vaak het onderwerp ‘scheiden’ aan de orde. Omdat een scheiding nu eenmaal impact heeft op alle delen van je leven, ook op je werk. Je moet jezelf als het ware opnieuw definiëren en dat is niet eenvoudig. Gelukkig kunnen we daarbij helpen.

Klik hier om het hele artikel te lezen!

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

InCompany Corona Coaching

Corona coaching incompany

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!