Select Page

Hoeveel tijd verlies jij aan het uitkiezen van een outfit?

Hoeveel tijd verlies jij aan het uitkiezen van een outfit?

Vaak beginnen we zodra we opstaan of zelfs de avond daarvoor al met nadenken wat we de volgende dag aanmoeten. Dan wanneer we iets hebben uitgekozen, twijfelen we vervolgens de hele dag of dit nu wel de juiste keuze was. Op deze manier gaat er zoveel tijd kwijt en dat allemaal om je kledingkast!

Daarom hebben wij 3 simpele veranderingen om jouw kledingkast georganiseerder te krijgen:

  1. Beperk je keuzes. Berg bepaalde kleren op die je dat seizoen niet draagt of doneer ze als ze niet meer passen of als je ze toch nooit draagt. Minder chaos in je kledingkast = meer tijd voor andere dingen.
  2. Creëer outfits. Zorg dat wanneer je bijvoorbeeld een businesstrip hebt, je outfits vooraf al bedacht zijn. Kies een outfit om in te reizen, een outfit voor een formeel event en een om overdag in te vergaderen.
  3. Verander je focus. Wanneer jouw gedachtes uitgaan naar: ‘Ik heb niks om aan te trekken. Ik wil iets nieuws. Iedereen ziet dat ik dit al een keer heb gedragen’, moet je deze focus omzetten. Herinner jezelf eraan dat je echt wel genoeg kleren hebt en belangrijkere dingen hebt om je op te concentreren.

Door de bovenstaande tips spendeer je, letterlijk en figuurlijk, minder tijd in je kledingkast en heb je meer tijd voor de dingen die er echt toe doen.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen op bemorewithless.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!