Selecteer pagina

Hoe zit het met uw werkgeluk?

Hoe zit het met uw werkgeluk?

vera stadelmaierDoe mee aan dit onderzoek en help toekomstige young professionals met het vinden van hun werkgeluk!

Mijn naam is Vera Stadelmaier, ik ben een eenentwintigjarige studente in Tilburg. Gedurende mijn derde jaar HRM-studie voer ik een onderzoek uit, namelijk over succesfactoren van het werkgeluk van vrouwen in managementfuncties.

Werkgeluk ervaar je als je positieve emoties voelt en plezier hebt in je werk, voldoening voelt door het groeien en benutten van je eigen talenten en het gevoel hebt bij te kunnen dragen aan een hoger doel. Een hoge mate van werkgeluk heeft invloed op productiviteit, creativiteit, verzuim en verloop – een belangrijk onderwerp dus.

Tijdens dit onderzoek worden vrouwen in de leeftijdscategorie van 25 tot 35 jaar uitgenodigd voor een online meeting. In deze focusgroep bespreken we het onderwerp werkgeluk en de succesfactoren van dit werkgeluk. Hier ontmoet u andere vrouwen waarmee u kunt netwerken over successen!

Om u aan te melden kunt u zich inschrijven via deze link. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor kalenderweek 15 of kalenderweek 16. Het onderzoek vraagt ongeveer een uur van uw tijd en zal online plaats vinden via Microsoft Teams.

Mocht u vragen hebben over het onderzoek of heeft u een eventuele bijdrage aan het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via v.stadelmaier@student.fontys.nl

 

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!