Selecteer pagina

Hoe voorkom je dat eeuwige uitstelgedrag?

Hoe voorkom je dat eeuwige uitstelgedrag?

Het nieuwe jaar is begonnen, wat voor de meeste mensen ook betekent: een nieuw doel. Voor de zomer 10 kilo afvallen, die ene promotie op kantoor krijgen of genoeg gespaard hebben voor een wereldreis. Hoe zorg je er nou voor dat je jouw doel dit jaar wel haalt? Stop met dat eeuwige uitstelgedrag!

Stel een doel en ga plannen
In zijn video legt hoogleraar psychologie Jordan Peterson uit over hoe je uitstelgedrag kan voorkomen en succesvol kan worden. In zijn colleges legt hij de nadruk op zelfredzaamheid in plaats van de normen die door bepaalde groepen opgelegd worden. Vind een manier die goed past bij je persoonlijkheid om jouw doel te behalen. Als je dit hebt vastgesteld, ga je beginnen met plannen. Daarna begin je vanzelf te zien waarom dat plannen de moeite waard is.

Klik hier om de video te bekijken waarin Peterson uitlegt hoe ook jij een grip op je toekomst kan krijgen via MT.nl.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

advertentie

masterclass-overtuigen-banner

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!