Select Page

Hoe verdeel je zorg en twee fulltime banen?

Hoe verdeel je zorg en twee fulltime banen?

Eén op de zes koppels met kinderen in Nederland werken beiden fulltime. De meeste van deze stellen willen graag gelijkwaardig voor hun kroost zorgen, maar slechts één op de tien van deze koppels is tevreden over het resultaat. Wat is nou het geheim van dat succesvolle stel dat wél fulltime werk en zorgtaken weet te verdelen? Volgens auteur Jennifer Petriglieri is het dat deze stellen zowel beider carrieres én hun gezin als een gezamenlijk project zien en daar ook zorg voor dragen. Daarnaast is het aangeven van grenzen, het delen van angsten en het focussen op gezamenlijke waarden en wensen volgens haar belangrijk. Zo geef je samen je leven vorm en komt er een verdeling die voor beide partijen goed voelt.

Lees je dit en wil je weten hoe het met jouzelf zit? Volg dan de online training Het Keukentafelplan van Vréneli Stadelmaier, om het gesprek over werk en taakverdeling aan te leren gaan met je partner. En lees hier het hele artikel!

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magazine for professional women

NIET OVER LIEFDE, MODE, STERREN, ZIEKTES & KIDS

Zijbalk ad

Coach nodig?

Je hoeft geen topsporter om een eigen coach te hebben. SheConsult helpt vrouwen te excelleren in hun loopbaan. Wij weten alles van ambitie, zelfvertrouwen, strategie, zichtbaarheid, onderhandelen en wat er nodig is om een nieuwe baan te vinden. Vrouwelijk Leiderschap is onze specialiteit.

Meer weten? Klik hier

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!