Selecteer pagina

Hechte vrouwelijke contacten? Dan maak je sneller carrière

Hechte vrouwelijke contacten? Dan maak je sneller carrière

Groter is niet altijd beter, zo blijkt. Althans, niet als het om vrouwelijke netwerken gaat. In tegenstelling tot bij mannen draait het bij vrouwen niet om de hoeveelheid contacten die je hebt, maar de hechtheid ervan. Vrouwen met een sterk vrouwelijk netwerk maken eerder kans op een leidinggevende positie en een beter salaris.

Waarom is een hecht vrouwelijk netwerk om je heen zo belangrijk? Omdat je hen om advies kunt vragen. Of het nou gaat om vooroordelen waar je tegenaanloopt in je werk, of het balanceren van je gezin met je carri ère, of die seksistische mannelijke collega die toch meer verdient dan jij: je vriendinnen herkennen deze situaties en kunnen je met raad en daad bijstaan. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je elkaar tipt over nieuwe kansen of mogelijke promoties!

Klik hier om het hele artikel te lezen!

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!