Selecteer pagina

Geluksmomenten zoeken en vaker ‘fuck it’ zeggen, daar word je gelukkiger van

Geluksmomenten zoeken en vaker ‘fuck it’ zeggen, daar word je gelukkiger van

Veel mensen starten het nieuwe jaar met frisse moed en goede voornemens, maar tegen het einde van januari zijn die vaak al alweer bij het grofvuil gezet. Dat komt omdat de meeste mensen hun voornemens te negatief formuleren of het niet voor henzelf, maar voor de buitenwereld doen. Probeer je doelen eens positief te formuleren en motiveer jezelf door te doen wat jij echt wilt.

Wat ook helpt? Vaker ‘fuck it’ zeggen! Dat is minder negatief dan het lijkt, want door bewust ‘nee’ te zeggen tegen bepaalde dingen, kies je namelijk ook bewuster voor de dingen die je wél wilt.

Sowieso is het belangrijk om te beseffen dat geluk geen permanente staat van zijn is; verdriet en ongemakkelijkheid horen ook bij het leven en dat kunnen we maar beter accepteren. Om vervolgens heel bewust stil te staan bij de, vaak kleine, geluksmomenten in het alledaags leven.

Lees hier het hele artikel!

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

InCompany Corona Coaching

Corona coaching incompany

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!