Selecteer pagina

Froukje Wattel: Wat moet je met een coach?

Froukje Wattel: Wat moet je met een coach?

‘Wat moet je nou eigenlijk bij die coach?’ Dat vroeg mijn vader herhaaldelijk als ik een afspraak met mijn coach bij SheConsult combineerde met een bezoekje aan mijn ouders. Tja, leg dat maar eens uit aan de naoorlogse generatie die in de zestiger jaren aan zijn carrière begon. ‘Je kunt toch gewoon advies aan ons vragen,’ voegde hij er meestal aan toe. ‘Ons’, dat is je vrienden en familie. Natuurlijk, dat kan, en dat doe ik ook.

Maar een coach is toch een heel ander verhaal. Die heeft geen geschiedenis met je, die wordt niet gehinderd door herinneringen aan slechte wiskundetentamens, onopgeruimde tienerkamers, ruzies met je broer, of je besliste wens om balletdanseres te worden toen je acht was.

Je coach kijkt naar jou zoals je nu bent, gevormd door je verleden, dat wel. Onbevooroordeeld, alle mogelijkheden openhoudend voor de toekomst, samen op verkenning. Dat is eigenlijk wat je wilt van je coach. Die aanpak opent letterlijk en figuurlijk nieuwe deuren, geeft nieuw vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

Maar ja, hoe leg je dat nou goed uit?

Froukje Wattel

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

K O S T E L O O S

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!