Een sollicitatiebrief schrijven, hoe moeilijk kan dat zijn?

Een sollicitatiebrief schrijven, hoe moeilijk kan dat zijn?

Een sollicitatiebrief schrijven, hoe moeilijk kan dat zijn? Nou heel moeilijk, voor sommige mensen. En dan zou je zeggen, als hoogopgeleide vrouw moet dat toch geen probleem zijn? Je schrijft die sollicitatiebrief, laat ‘m lezen aan een of twee vrienden en klaar! Natuurlijk moet je wel helder hebben waarom jij de perfecte kandidaat voor die functie bent, dat is duidelijk. Maar soms speelt er nog iets heel anders mee waarom bijvoorbeeld het schrijven van een sollicitatiebrief moeilijk is.

In deze video legt onze coach Marleen Weener uit hoe het soms kan dat je moeite hebt met iets ogenschijnlijk simpels. En waarom een coach iets anders is dan een goede vriendin. Klik op de video.

drs. Marleen Weener is SheConsult coach in Amsterdam voor o.a. millennials en politici. Klik hier voor haar profiel;

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

INCOMPANY TRAINING
.

Check it Out