Selecteer pagina

Druk op je werk? Zo ga je goed om met je energie

Druk op je werk? Zo ga je goed om met je energie

De één krijgt energie van deadlines of strakke planingen, de ander is op van de stress of krijgt een burn-out. Volgens het bedrijf Onewave ligt het verschil ‘m in welk energietype je bent, maar ook hoe je je energie managet.

Er bestaan 5 energietypes: de zwemmer, de surfer, de drijver, de watertrappelaar en de duiker. Van die types zijn de zwemmer en de surfer het energiekst, zij laden het snelst weer op in tijden van drukte. De drijver en de watertrappelaar hebben meestal net genoeg energie om de dag door te komen en zijn dus minder weerbaar. En nog kwetsbaarder is de duiker, dit energietype heeft het meeste kans op een burn-out. Door er achter te komen welk energietype jij bent, kan je vervolgens gaan ontdekken welke taken je uitputten en welke je juist doen opladen.

Klik hier om het hele artikel te lezen!

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!