Select Page

De droom van Anke: “Dit is het jaar waarin ik ook wil dóén”

Het afgelopen jaar ben ik begonnen mijn droom uit te spreken. Al mijn hele leven wil ik schrijven. In mijn jeugd was dat: schrijfster worden. Jarenlang heb ik die droom op de plank laten liggen, teveel in beslag genomen door dat wat we het leven noemen (werk, gezin, ziekte), hooguit soms voorzichtig opgepakt door het volgen van een schrijfcursus. Inmiddels ben ik mijn baan kwijtgeraakt en ik zie dat als een soort ingreep van de voorzienigheid: ja dame, nu ga je het écht doen!! Nu heb je de tijd, grijp je kans en laat zien wat je kan.

Onder mijn bed staan twee dozen. De ene is gevuld met het manuscript dat ik zes jaar geleden schreef, maar nooit heb afgemaakt. De andere zit vol met opschrijfboekjes met ideeën, stukjes en gedachten. Het borrelt en het bruist. Binnenkort begin ik aan mijn volgende manuscript. Ik heb besloten vaker mee te doen aan schrijfwedstrijden. En ik ga starten met een website. Ik wil nu mijn droom waarmaken.

Vorige week heb ik mezelf opgesloten op een nagenoeg verlaten vakantiepark en heb ik mijn manuscript afgemaakt én gelijk opgestuurd naar een uitgeverij (De Boekerij). Nu weet ik natuurlijk ook dat ik niet de enige ben. Uitgeverijen hebben het over de Slush Pipe. Stapels vol manuscripten van dromers zoals ik. Veel meer dan zij kunnen uitgeven. Dan helpt het als je opvalt, of als je iemand kent. Ik val niet op en ik ken niemand in de uitgeverswereld. Daarom ben ik begonnen mijn droom hardop uit te spreken. Wie weet hoort iemand het, die wel iemand kent, die mij in contact kan brengen.

Ik wil niet langer alleen maar dromen. Dit is het jaar waarin ik ook wil dóén!!

 

Anke Verbraak

a.verbraak@live.nl

0612593842

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magazine for professional women

NIET OVER LIEFDE, MODE, STERREN, ZIEKTES & KIDS

Meld je aan!Advertentie

Zijbalk ad

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!