Select Page

Drie tips voor vrouwen om betere feedback te krijgen

Drie tips voor vrouwen om betere feedback te krijgen

Uit recent onderzoek van PwC blijkt dat maar 12% van de vrouwelijke millennials tevreden is over de kwaliteit en de frequentie van de feedback die zij krijgen. Ten eerste krijgen vrouwen, in vergelijking met mannen, vaak minder specifieke feedback over hun prestaties op het werk. Ook krijgen zij minder specifieke begeleiding over wat er nodig is om hun carrière vooruit te helpen. Ten tweede vinden mannelijke leidinggevenden het vaak lastig om feedback aan vrouwen te geven. De volgende drie tips kunnen je helpen feedbackgesprekken te stimuleren en ze in jouw voordeel te gebruiken:

1. Leid de conversatie

Als je wil weten hoe je jezelf kunt verbeteren, vraag het dan. Het voordeel van zelf de leiding nemen over het gesprek, is dat je actief feedback kunt vragen aan mensen die je carrière kunnen beïnvloeden.

2. Wees specifiek over je doelen

Als je specifiek bent over de punten waarop je feedback wilt en waarom, weten mensen ook een beter wat je moet verbeteren en hoe ze je kunnen helpen.

3. Vraag naar meer details

Verlaat nooit een functioneringsgesprek zonder precies te begrijpen wat je moet veranderen. Neem geen genoegen met algemeenheden.

Lees het volledige artikel op Forbes hier.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!