Selecteer pagina

Drie handige kantoorapps

Drie handige kantoorapps

Twee van de meest voorkomende taken die je op kantoor zult verrichten zijn waarschijnlijk plannen en organiseren. Steeds vaker worden apps voor de smartphone of tablet ingezet om dagelijkse taken gemakkelijker uit te voeren. Hieronder drie handige apps:

1. Scanbot
Met deze app kun je gemakkelijk documenten scannen vanaf je mobiele telefoon.

2. Evernote
Met deze app kun je handige en overzichtelijke to-do-lijsten maken. Je kunt de app ook installeren op je laptop, zodat je jouw lijstjes altijd bij je hebt.

3. Any.do
Deze app is een kalender waarmee je afspraken kunt inplannen, herinneringen kunt vastzetten, to-do-lijstjes kunt maken en je werkweek mee kunt inplannen. Zo vergeet je nooit wat er op de planning staat.

Lees het volledige artikel hier.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!