Selecteer pagina

De feestdagen leuk? Niet voor vrouwen

De feestdagen leuk? Niet voor vrouwen

‘It’s the most wonderful time of the year!’, zo luidt de songtekst. Helaas zijn de kerstdagen juist voor veel vrouwen zwaar. Naast het werk en de meeste huishoudelijke taken komt namelijk de voorbereiding op de feestdagen ook op hun schouders neer. Kadootjes kopen en inpakken, iets bakken voor de kerstviering op school, inkopen doen voor het kerstdiner…. Om van het koken van het kerstdiner en het verschijnen in een glamorous kerstoutfit nog maar te zwijgen.

Vrouwen voelen vaak de ongeschreven druk om al deze dingen op hun schouders te nemen. Toch blijkt uit onderzoek dat de meeste mannen echt bereid zijn om hun deel van de verantwoordelijkheid te nemen, als vrouwen het maar ter sprake brengen. Pak er dus een glaasje glühwein bij, ga samen aan tafel zitten en bespreek hoe je samen de feestdagen tot een relaxt feest voor iedereen kan maken!

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

K O S T E L O O S

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!