Selecteer pagina

De 7 eigenschappen voor het vergroten van je toegevoegde waarde

De 7 eigenschappen voor het vergroten van je toegevoegde waarde

Als we kijken naar succesvolle leiders, hebben die vaak een aantal eigenschappen gemeen die ervoor zorgen dat ze de top hebben bereikt. Zo weten ze meestal al precies wat ze in de toekomst willen bereiken en zijn ze een inspiratie voor hun omgeving. Ook verhogen ze hun productiviteit, juist door de druk te verlagen op dingen die er niet toe doen en zich te omringen met dingen waar ze zich gezond en fit door voelen. Ze durven risico’s te nemen en voelen elke dag de noodzaak om zichzelf te verbeteren.

Het goede nieuws? Dit zijn eigenschappen die we allemaal in mindere of meerdere mate bezitten en die we ook kunnen trainen!

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

K O S T E L O O S

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!