Selecteer pagina

Beyoncé laat zien wat kinderen krijgen doet met je lijf

We kennen het principe van negen maanden op, negen maanden af: de tijd die een lichaam nodig heeft om een baby te laten volgroeien en er weer van te herstellen. Bij bekende mensen is het vaak negen maanden op, vijfenhalve week af. Dankzij influencers is er de afgelopen jaren nog een smaak bijgekomen. Zij laten eerlijk laten zien dat een zwangerschap een aanslag is op het lichaam. Wel zijn zij hier alleen maar optimistisch over en laten zij de mindere momenten niet zien.

In haar documentaire, Homecoming, laat Beyoncé zien hoe het écht is. Twee maanden na een spoedkeizersnede staat ze in de repetitieruimte. Haar gezicht is opgeblazen van de kilo’s en het slaaptekort. De choreograaf doet pasjes voor, maar ze houdt hem niet bij. Ze legt uit dat dansen om gevoel draait en het daarom lastig is als je je niet jezelf voelt.

Lees het volledige artikel in de volkskrant hier.

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!