Selecteer pagina

Allebei succesvol, zo doen topkoppels het

Allebei succesvol, zo doen topkoppels het

Je hoort het vaak: dat partners niet allebei een grootse carriere kunnen hebben zonder dat hun privé- en gezinsleven eronder lijdt. Gelukkig zijn er ook powercouples die bewijzen dat het wél kan! Dat zijn de ‘dual career couples’.Zij hebben meer economische gelijkheid, een betere relatie en minder kans op echtscheding. Maar hoe doen ze dat dan?

Uit interviews blijkt dat veel van deze high-flying professionals in staat zijn om veel taken naast elkaar te verrichten en veel uren te maken, maar ook dat met elkaar over het werk praten en elkaar succes gunnen heel belangrijk is. Deze koppels spreken hun wensen en dromen uit, geven elkaar tips en moedigen elkaar aan.

Lees hier het hele artikel. En wil je daarna ook met je partner in gesprek, maar wil je elkaar de ruimte gunnen en elkaar niet in de haren vliegen? Volg dan de online cursus ‘Het Keukentafelplan‘ van SheConsult!

Over de auteur

Liselore van der Zweth

Liselore van der Zweth is community manager bij SheConsult. Daarnaast is zij ook een freelance tekstschrijver en redacteur. Van februari 2016 tot juli 2017 was zij Chef Redactie bij feministisch platform Vileine.

Zoek op onderwerp

InCompany Corona Coaching

Corona coaching incompany

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!