Select Page

A She Story: vrouwelijke ondernemers gezocht!

A She Story: vrouwelijke ondernemers gezocht!

We kwamen een opmerkelijke campagne tegen van de Bijenkorf: A She Story. In de campagne, o.a. op Facebook, wordt de kracht van vrouwen bejubelt. En dat vinden wij natuurlijk een prima initiatief. Maar er is meer: “A She Story-vrouwelijke ondernemers gezocht” biedt een platform voor alle vrouwen en hun talenten. Vrouwen die een product maken dat meer aandacht verdient. De Bijenkorf zoekt ambitieuze lokale vrouwelijke ondernemers die hun droom waar willen maken. Zij mogen hun producten tijdelijk verkopen in de Bijenkorf en zij geven hieraan aandacht via hub website, social media en in de winkels. En er is ook nog van alles te winnen.

Dus, ken jij een vrouwelijke ondernemer die een produkt maakt, attendeer haar dan op dit initiatief! Aanmelden kan tot 25 februari dus opschieten geblazen!

Meer info: https://www.debijenkorf.nl/a-she-story

About The Author

1 Comment

 1. Lara

  A She Story?

  Over hoe ik mij belazerd voelde door mijn favoriete winkel.

  Vanaf half januari t/m 8 maart 2017 viert de Bijenkorf de vrouwelijke kracht.

  “A She Story-vrouwelijke ondernemers gezocht” biedt een platform voor alle vrouwen en hun talenten. Ambitieuze lokale vrouwelijke ondernemers konden zich tot 25 januari aanmelden. Daarmee zouden zij kans maken om hun product tijdelijk te verkopen in de Bijenkorf, een droom van velen en een boost voor je bedrijf.

  Toch waren veel vrouwen teleurgesteld. Heel erg teleurgesteld. Niet omdat zij ‘verloren’ en geen plekje bij de Bijenkorf kregen, maar precies om datgene dat de Bijenkorf pretendeerde zo belangrijk te vinden: “Vrouwen die een product maken dat meer aandacht verdiend, aandacht geven”.

  Je steekt natuurlijk tijd in je aanmelding, veel tijd. Vriendinnen worden gevraagd de tekst nog eens na te lezen, want zoals de Bijenkorf zelf zegt: Dit is de kans om je droom waar te maken. Een paar avonden doorwerken is het wel waard. 25 januari prijkt in de overvolle agenda’s. Om 15.00 check je voor de laatste keer nog de criteria en om 18.50 klik je dan eindelijk op “Verstuur”. In spanning natuurlijk, want dit is belangrijk.

  “Beste ondernemer/aanmelder,
  Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor ‘a She Story – vrouwelijke ondernemers gezocht’.
  De inschrijving is op 25 januari 2017 om 18.00 uur gesloten wegens grote belangstelling.
  Correspondentie hierover is niet mogelijk.”

  De Bijenkorf heeft ergens tussen 15.00 en 18.00 de spelregels veranderd.
  Zowel op de site als in de voorwaarden is nu toegevoegd: “Aanmelden kan tot en met woensdag 25 januari 18.00 uur wegens grote belangstelling. Na 18.00 uur is je inschrijving niet meer geldig en kan er niet meer over de inschrijving gecorrespondeerd worden.”

  Nu zijn wij benieuwd hoeveel vrouwen zich hierdoor nogal belazerd voelden, want dit is niet ok. “Vrouwelijke ondernemers de aandacht geven die ze verdienen” geldt kennelijk niet voor vrouwen die na 18.00 nog hun verhaal wilden doen.
  We vragen ons ook erg af waar de grens lag, en of dit van tevoren bepaald is. Je kunt namelijk ook anderen aanmelden, en elk filiaal heeft zijn eigen jury (terwijl alles in eerste instantie via één mailadres binnenkomt).

  Ik schrijf dit namens een vriendin, die liever niet bij naam genoemd wordt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!