Selecteer pagina

6 tips voor vrouwen om aan de top te komen

6 tips voor vrouwen om aan de top te komen

Vrouwelijke leiders, daar kunnen we er wel meer van gebruiken. Maar hoe zorg je er nou voor dat je aan de top komt?

Allereerst: zet je onzekerheid opzij. Vrouwen lijden, meer dan mannen, aan het imposter syndrome. Gelukkig kan je daar zelf iets aan doen!

Vervolgens kies je het juiste machtsmiddel uit. Van hulp vragen tot egomacht: voor elke situatie is er een juiste aanpak.

Daarna overtuig je mensen in de boardroom, stop je met sorry zeggen en zorg je dat je online reputatie professioneel is. En last but not least: zoek een mentor of word een mentor voor andere vrouwen!

Lees hier het hele artikel!

Over de auteur

de Redactie

SheNews is uitgegroeid tot de grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van vrouwen dat niet gaat over liefde, mode, sterren, ziektes en kids. In SheNews brengen we, vanuit de missie (meer vrouwen aan de top), nieuws bij elkaar uit binnen- en buitenland. Aandacht voor commerciële projecten is mogelijk als het past binnen de redactionele formule. SheNews is een initiatief van SheConsult Talent & Loopbaanontwikkeling. De redactie bestaat uit diverse redacteuren en diverse SheConsult-coaches als gast-redacteur. SheConsult heeft onder meer 17 ervaren loopbaancoaches werkzaam in het hele land. De redactie is bereikbaar via info@sheconsult.nl

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek op onderwerp

Organiseer straks weer een inspirerend event op jouw bedrijf en netwerk

Vlogs: Tips & Cases

advertentie

Banner-iConneqt-alg-t350x350

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!